Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Μητροπολίτης με ειδίκευση σε προβλήματα πρωκτού «φίλων» του

Ρώσικη ρουλέτα στο ΕΣΥ!

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Γιατρός σε θέση διευθυντή στον τομέα της καρδιοχειρουργικής χειρουργούσε ασθενείς για περισσότερα από 20 χρόνια στο Ιπποκράτειο της Αθήνας χωρίς να έχει το απαιτούμενο δίπλωμα ειδίκευσης. Επειδή, όμως, στην Ελλάδα ο καθένας μπορεί να είναι ό,τι δηλώσει, έτσι και ο συγκεκριμένος κομπογιαννίτης καρδιοχειρουργός βρήκε τη λύση χρησιμοποιώντας πλαστό πιστοποιητικό εξειδίκευσης! Επί 20 χρόνια έκανε ανενόχλητος τη... δουλειά του, χωρίς κανείς να αναρωτηθεί για το γεγονός ότι η θνησιμότητα στις επεμβάσεις του ήταν διπλάσια(!) από τη διεθνώς παραδεκτή.

Το θράσος του μάλιστα δεν είχε όρια, αφού, όπως καταθέτουν «συνάδελφοί» του, ο ίδιος διαβεβαίωνε με περισσή υπερηφάνεια ότι το δίπλωμα του το είχε δώσει ο διάσημος καθηγητής καρδιοχειρουργικής Γιακούμπ. Προφανώς ο καθηγητής έπεσε από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκε την απάτη εις βάρος του ονόματός του, και από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται, υποστήριξε ότι η υπογραφή στο «δίπλωμα» του χειρουργού-μαϊμού ήταν πλαστή. Το πόρισμα από την EΔE, που πραγματοποιήθηκε με εντολή του υπουργού Υγείας, έχει σταλεί ήδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

(Θ.Δημ. City Press. Παραπολιτικά - Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007)

Απίστευτο κι όμως... εκκλησιαστικό! Ομοφυλόφιλος, σε θέση Μητροπολίτη στον τομέα της συμβουλευτικής σε θύματα του με προβλήματα του πρωκτού τους, παρίστανε τον ορθόδοξο για περισσότερα από 20 χρόνια στην Αττική, χωρίς να έχει το απαιτούμενο δίπλωμα ειδίκευσης στο χριστεμπόριο με το οποίο μάζεψε ένα δισεκατομμύριο από τυχερά.

Το θράσος του μάλιστα δεν είχε όρια, αφού, όπως καταθέτουν «συνάδελφοί» του, τη θέση αυτη του την είχε δώσει ο διάσημος κ.κ. Χριστόδουλος που έφτασε μέχρι και σε πλαστογραφία για να το πετύχει (να τον ενθρονίσει στην Αττική), και ο οποίος μετά τις καταγγελίες για αισχρό χρηματισμό του μητροπολίτη (πέρα από τις κασέτες με τα ομοφυλοφιλικά του) τον αντάμειψε αναθέτοντας του ΚΑΙ τα οικονομικά της Εκκλησίας, και στέλνοντας τον σαν αντιπρόσωπο του (από πίσω) στο Βατικανό.

Ο αρχιερέας αυτός, δεν είναι πια διευθυντής του νοσοκομείου, ε... λάθος, δεν είναι πια μητροπολίτης, ήθελα να πω (ετοιμάζεται όμως με τις πλάτες Βαρθολομαίου να επανέλθει στο θρόνο του), είναι όμως κανονικός Επίσκοπος της ελληνικής «Εκκλησίας» του Χριστόδουλου και ΣΙΑ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ανώνυμος, έγραψε:
«Μητροπολίτης με ειδίκευση σε προβλήματα πρωκτού «φίλων» του...»
Μήπως τα γράφεις λίγο ωμά...;; Ειδικά αν δεν έχεις αποδείξεις για αυτά που γράφεις... Δεν είναι σωστό επειδή έχουμε ένα φόρουμ και δημοσιεύουμε... να πιάνουμε στο στόμα μας Ιερείς και Αρχιερείς, να κρίνουμε τους πάντες, χωρίς να καταθέτουμε αποδείξεις. Δεν λέω ότι είναι ψέματα, αλλά δεν ξέρω αν είναι και αλήθεια 1000 τις 100 έτσι ώστε να δημοσιεύεται.
(15 Νοεμβρίου 2007)

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, έγραψε:
Θέλετε αποδείξεις αγαπητέ ανώνυμε; Δεν θα σας στείλω στον κ. Ευαγγελάτο αλλά στον κ. Σ. Καρατζαφέρη που έπαιξε στο ΕΞΤΡΑ την κασέτα με τον μητροπολίτη που συμβούλευε τηλεφωνικά νεαρό «φίλο» του σχετικά με το πώς θα θεραπευτεί από τις αιμορροΐδες (για να τον έχει γρήγορα κοντά του, στο κρεβάτι του) χρησιμοποιώντας μια... λαμπάδα!!!..
(15 Νοεμβρίου 2007)

Δεν υπάρχουν σχόλια: